2013. április 5., péntek

Fogadás az iskolában

Reggel hn. 8-kor találkoztunk az iskolában. A mai programok legfontosabb helyszíne a sulink. Az egész iskola várta a marosvásárhelyieket: átjöttek a szakközepes osztályokból is sokan, hogy találkozzanak velük. Megszeppenve álltak a folyosón.
Battyányi tanár úr megérkezett, és elindult az iskolabejárás: megmutattuk a freskóinkat, a szép bemutató tantermeinket, ahol a díszítő festésből vannak különleges minták a falakon. Ezután hátra mentünk a tanműhelyekbe. Ott épp dolgoztak a társaink. Olyan is volt köztük, aki ismert valakit a marosvásárhelyiek közül. Nagyon örültek egymásnak.
Nagyon tetszett a marosvásárhelyieknek a tanműhelyünk, azt mondták, az övéké egyáltalán nem ilyen szép. Büszkék voltunk a szép sulinkra. Nem is gondoltuk, hogy szép iskolába járunk. Nagyon jó érzés volt.
Visszamentünk a 7-es terembe, és Battyányi tanár úr, Barna Bernadett taárnő, az igazgató úr, a tagozatvezetőnk és Hegedűs Éva tanárnő köszöntötték a marosvásárhelyi tanárokat és diákokat. Beszéltek az iskoláról, a nálunk folyó szakképzésekről és az iskolánk külföldi kapcsolatairól.

A diákönkormányzat vezetője elmondta, milyen kulturális lehetőségek vannak az iskolánkban.